Étlap változás

Kedves vendégeink!

Étlap és választék bővítés miatt a Balkán Burgert sajnos a jövőben nem tudjuk elkészíteni.
Elnézéseteket kérjük!😪
Viszont a Piacon továbbra is várjuk a FANOKAT!😘

Sikeres nyitás

Még a tulajdonos sem gondolta volna, hogy április 5-én nyílt Ételbárjuk  az Erzsébet tér 1 szám alatt, ekkora kíváncsi tömeget fog fogadni, mint amennyien voltak. Amikor a tulajdonost arról faggattuk, hogy mire számít, a válasza csak annyi volt, hogy reméli nem fog üresen kongani a helyiség. Baranyi Attila Gyöngyösön végzett a Károly Róbert Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Közgazdasági és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában és megjárta Mongólia sztyeppéit is a magyaros ételekkel, ugyanis egy kint dolgozó magyar brigád szakácsa volt. Itthon Gyöngyösön és Ecséden is próbálkozott a vendéglátással és általában sikeresen vette az akadályokat.

Ecséden előfizetéses ebéd házhoz szállítással a Club KO üzemeltetésével és pizza kiszállítással foglalkozott. Időnként megrendelésre, rendezvényekre készített hidegtálakat és egyéb finomságokat közben úgy gondolva, hogy tudását Ecséden igényelni fogják. De nem így történt. Mint minden más esetben a mondás itt is beigazolódott. Senki sem lehet próféta a saját hazájában. Ő sem lett. Hiába készített kiváló minőségű ételeket és hidegtálakat elfogadható áron, nem kellett.

Szívesen beszélne a történtek hátteréről, de csak annyit árult el, hogy találtak valakit, aki más körülmények között olcsóbban előtudta állítani a megrendeléseket az önkormányzati, és egyéb ahhoz kapcsolódó rendezvényekre. Hozzá teszem, az ő konyhája a HACCP követelményeknek mindenben megfelelt. Próbálkozott sok érdekes dologgal, de a próféta szindróma megint elérte.

Így gondolt egyet és nekivágott Hatvannak. Először a hatvani piacra húzta ki minden hétvégén a maga keze által átalakított büfékocsit, megpakolva minden földi jóval. Szerették is. Hosszú sorok kígyóztak a standja előtt. Persze nem volt felhőtlen az öröm. Néhány hét elteltével egyik éjjel csörgött a telefonja. Kiderült, hogy a szombaton kint hagyott büfékocsiját felgyújtották.

Nem állt le. Újra építette és folytatta. Úgy érezte, hogy van még benne spiritusz ezért belevágott a BéBé Ételbár létrehozásába. És ez is sikerült.

Innen a klaviatúra mellől kívánok neki további szép sikereket.

Hajrá kedves barátom! 50-en túl is van élet! Ugye  mi tudjuk?

A gyorsvonat robog tovább – BéBé ételbár

Nem régen látogattuk meg portálunk nevében Hatvanban a BéBé Ételbárt, hogy kicsit kifaggassuk Baranyi Attilát az üzlet tulajdonosát az elmúlt néhány hónap eredményeiről. Íme:

hatvaninfo: Mire számítottál nyitás előtt?

Attila: Egy nyugodt, de kifizetődő vállalkozásra

hatvaninfo: Most komolyan? Nem ma kezdted a szakmát, tudod mivel jár a vendéglátás. Ecséden is éveken keresztül szolgáltad ki a nagyérdeműt, közben a hatvani piacon “lacipecsenyéztél” és ha a helyzet hozta, összejövetelekre is főztél.

Attila: Igaz. De ez az életem. Már Mongóliában és a Balatonnál megtanultam, hogy nincs lehetetlen. Ecséd beszűkült, a lehetőségeket más vette át, maradt Hatvan. Egyszerűen nem tudok megmaradni a fenekemen. Szeretem a nyüzsit és szeretem, ha az ételeimet szeretik. Talán ez is sokat nyomott a latba, hogy bevállaltam Hatvant.

hatvaninfo: Hogy bírjátok?

Attila: A család, barátok, kollégák. Mindenki aki akárcsak szóban segít, már erőt ad. Néha emberfeletti erővel nyomjuk, de a vendég az első. Mese nincs.

hatvaninfo: Gondolom a fizikai terhelésnél jól jött az ökölvívós múltad, nem is akármilyen szinten. Ha jól tudom, a félmaratonit és a teljes maratonit – 42 km – többször  lefutottad?

Attila: Igen. Lefutottam és valóban a fizikai állóképességben sokat hozott a box és a futás is.

hatvaninfo: Közel négy hónapja nyitottatok, Van még tovább?

Attila: Van. De ezt majd később árulom el. Tudod. A gyorsvonat robog tovább!

hatvaninfo: Köszönjük! További sikereket!

Attila: Köszönöm. Gyere egyél valamit.

http://hatvaninfo.hu/a-gyorsvonat-tovabb-robog/

Van még emberség

Az elmúlt néhány nap zord időjárása nehéz perceket hoztak azoknak, akik nem tudtak megfelelő táplálékhoz jutni. Ez és az emberekbe vetett hite vezényelhette Attilát akkor, amikor úgy döntött, segít. Ezekhez a képekhez nem kell további beszéd. Köszönjük a hatvani B-B Ételbár vezetőjének Baranyi Attilának ezt az emberi gesztust.